El CFP programa un curs per millorar el rendiment professional a través del mindfulness

  • La formació, que començarà el dia 2 d’octubre, és gratuïta i s’adreça a professionals de qualsevol sector

Millora la memòria i la capacitat de concentració, redueix l’estrès, ajuda a la presa de decisions i a resoldre conflictes en l’entorn laboral. Aquests són només alguns dels beneficis del mindfulness, una tècnica que s’ha popularitzat els darrers anys tant en l’àmbit domèstic i personal com professional. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer entre treballadors de tots els sectors econòmics de la comarca, el CFP ha programat un curs gratuït que començarà el proper 2 d’octubre. D’aquesta manera, es vol que empreses i professionals puguin beneficiar-se dels efectes positius del mindfulness per millorar el rendiment dels seus equips de treball.

La formació s’adreça tant a treballadors en actiu com a persones en situació d’atur. Tindrà una durada de 30 hores i es farà els dilluns i els dijous, de 6 a 8 del vespre, al Palau Firal de Manresa. Durant les sessions es treballaran aspectes com la consciència emocional, aprenent a relaxar-se a nivell físic i mental, la gestió dels conflictes, amb tècniques de comunicació assertiva, la gestió del temps i de l’estrès i l’optimització de la presa de decisions.

Per inscriure’s cal adreçar-se al Centre de Formació Pràctica al telèfon 93 876 72 79 o per correu electrònic a cfp@cfp.cat.