El CFP és possible gràcies a la col·laboració de diferents empreses.
Aquesta relació amb els nostres partners ens permet disposar dels equips i maquinària més innovadors,
i així oferir la millor formació i serveis
a les empreses i professionals del sector del metall de la Catalunya Central.

ZOLLER ofereix solucions per la digitalització i automatització en el camp de la medició i gestió d’eines. Fa més de 75 anys que ZOLLER fabrica sistemes de medició, ajust, inspecció i gestió d’eines, sent un important proveïdor en l’àmbit de la indústria 4.0.

ZOLLER mesura i gestiona les eines d’una forma ràpida, fàcil i amb precisió micromètrica. Això suposa una disminució del nombre de peces defectuoses en el centre de mecanitzat i torn, menys cost d’eines i menys parades de màquina.

HELION TOOLS és una empresa familiar propietat de la Família Molins Domenech amb més de 65 anys d’experiència en el sector del mecanitzat. Ofereix solucions per a la indústria del mecanitzat, fabrica i distribueix eines de tall d’acer ràpid i metall dur.

Com a empresa familiar, està compromesa amb dur a terme una competència lleial en el mercat sota la premissa del respecte, equitat i projecció de futur.

Tungaloy Ibérica és una de les empreses subsidiàries de Tungaloy Corporation, fabricant japonès de maquina eina de tall d’última generació per a la indústria del metall per a diferents sectors com l’automoció, l’aeroespacial, la indústria energètica, la indústria pesada, les eines d’ús mèdic, les matrius i motlles, etc.

Ofereix suport tècnic basat en l’experiència i coneixement de la marca, que garanteix un millor servei i atenció al client. Disposa d’un equip d’enginyers per satisfer les necessitats del client, tant per a estudis de peces noves com per rentabilitzar els processos de mecanitzat ja existents.

Tecnocim va néixer el 1988 per oferir productes i serveis informàtics de CAD/CAM al teixit industrial català. Des del naixement del Centre de Formació Pràctica, l’any 2001, Tecnocim ha estat al seu costat, ajudant-lo a créixer i a convertir-se en el centre de referència que és ara.

La major satisfacció de Tecnocim és obtenir la confiança i reconeixement dels clients per la feina ben feta. Tecnocim està format per un equip de 30 professionals que atenen les seves necessitats: formació en el funcionament dels productes, suport, aplicacions personalitzades, etc.  Tot, per aconseguir l’objectiu principal de Tecnocim: conèixer els reptes dels seus clients, entendre’ls, analitzar-los i solucionar-los.

Hexagon Manufacturing Intelligence treballa per millorar la productivitat dels seus clients, incorporant la qualitat en tot el cicle de vida del producte. La seva tecnologia permet als fabricants tenir un control de la qualitat en totes les etapes clau dels seus processos.

Ho fa per mitjà d’una amplia gamma de tecnologies de fabricació digital que van des de solucions CAE per al disseny i l’enginyeria, CAD CAM i software per a diferents aplicacions de producció, solucions de hardware i software de metrologia, així com eines per a la gestió i anàlisi de dades.

Haas és una empresa multinacional nordamericana, líder mundial en la fabricació de màquines eina CNC. Compta amb una xarxa de centres de formació tècnica (HTEC), de la qual forma part el CFP. Es tracta d’una iniciativa empresarial i educativa que permet disposar de les més noves màquines eina CNC i els seus equips relacionats. Als centres de la xarxa HTEC es proporciona als alumnes una formació adient, moderna i pràctica per convertir-se en operadors de màquina eina CNC, programadors i enginyers qualificats preparats per accedir al món laboral. Per això es disposa de material educatiu permanentment actualitzat, guies didàctiques, tecnologies auxiliars de CNC, assessorament sobre l’entorn més adient del lloc de treball, etc.
Cada any, més de 50.000 estudiants a tot el món segueixen programes educatius de centres HTEC i aprenen a utilitzar màquines i controls Haas. Els alumnes es graduen amb els coneixements adequats i pràctics que les empreses requereixen avui dia, i estan preparats per començar a treballar.

Maccion implementa solucions 4.0 per millorar els processos aprofitant les tecnologies més avançades i amb una llarga experiència en tècniques d’organització industrial. L’empresa manresana acompanya als seus clients en les diferents fases d’implantació de projectes de millora de la producció i la logística per “sentir i gestionar” el negoci en temps real amb un bon full de ruta des de la transparència i la proximitat.  
Per una banda, Maccion ofereix sistemes de gestió que milloren els processos i les operatives a les fàbriques i magatzems i, per altra, acompanya amb suport tècnic i de negoci en la transició cap a la fàbrica intel·ligent. L’expertesa en metodologies Lean i en tecnologies que habiliten la Indústria 4.0 asseguren l’èxit dels projectes d’implantació. 
Destaquen com a casos d’èxit els sistemes de control de la producció, la traçabilitat i gestió de la logística, el manteniment 4.0 i la documentació intel·ligent. Els propis sensors intel·ligents i la plataforma de captació de dades permeten controlar tota la cadena de valor d’una forma innovadora, econòmica i poc intrusiva.
L’empresa garanteix una constant innovació gràcies a la canalització dels esforços en trobar noves fórmules disruptives que aportin valor i millora contínua.