El Centre de Formació Pràctica ha programat per al proper mes de setembre un innovador curs adreçat als responsables de manteniment d’empreses industrials. El programa, que porta per títol Líders de Manteniment, s’emmiralla en el curs Líders de Producció que s’ha ofert al CFP en dues edicions i que ha tingut una molt bona acollida. Líders de Manteniment té com a principals objectius donar a conèixer les metodologies de millora que utilitzen els equips de manteniment de primer nivell i adaptar-les a les exigències del sector i empresa de cadascun dels participants. També es treballaran eines per a una millor gestió dels equips i es prepararà un pla de millora personalitzat per als alumnes.

El programa formatiu començarà el dia 18 de desembre i s’allargarà fins el 29 de novembre. En total, seran 20 sessions de dues hores i mitja de durada que combinen els continguts teòrics, els tallers pràctics i les visites a empreses. Durant aquest temps, i en paral·lel a les sessions de formació, els alumnes desenvoluparan un pla de treball per a la seva àrea de responsabilitat que en l’última sessió presentaran i defensaran davant la direcció de la seva empresa.

Entre els professors del curs hi ha professionals de reconegut prestigi, entre els quals formadors de QRM Institute, entitat que col·labora de manera habitual amb el CFP. També hi ha emprenedors del territori experts en el sector industrial i la indústria 4.0 i formadors propis del CFP.

Les inscripcions per al programa Líders de Manteniment són obertes i per fer-les cal adreçar-se al CFP al telèfon 93 875 72 79.