• S’han programat cinc cursos finançats pel SOC i un per la Diputació de Barcelona que s’adrecen a persones en situació d’atur o bé a professionals en actiu que vulguin millorar la seva qualificació
  • Dilluns vinent comença un curs de manteniment industrial que encara té places disponibles

El Centre de Formació Pràctica oferirà durant el primer semestre del 2017 gairebé 2.800 hores de formació ocupacional subvencionada, adreçada a persones en situació d’atur que vulguin trobar feina al sector industrial i a persones en actiu que vulguin millorar la seva qualificació professional. En total s’han programat sis cursos d’entre 40 i 630 hores de durada cadascun i que inclouen pràctiques en empreses del sector. El proper curs a començar és un de manteniment industrial (Muntatge i posada en marxa de béns d’equip i maquinària industrial) per al qual encara hi ha alguna plaça disponible. El curs té una durada de 630 hores i s’iniciarà el dilluns 23 de gener.

Per al mes de febrer hi ha previst un curs de Disseny de productes de fabricació mecànica, de 620 hores. El mes de març començarà un curs d’Operacions auxiliars de fabricació mecànica, de 400 hores. A l’abril se’n farà un de Verificació tridimensional, de 40 hores, i un altre de Mecanització per arrencament de ferritja, de 400 hores. Tots els cursos s’allargaran fins els mesos de juny o juliol.

Per aquesta nova proposta formativa, el CFP disposa ja del nou equipament tècnic vinculat al centre HTEC de Haas: un centre de mecanitzat de 5 eixos i un torn CNC de darrera generació. Les persones interessades en fer algun d’aquests cursos o bé en tenir-ne més informació poden posar-se en contacte amb el CFP al telèfon 93 875 72 79 o per correu electrònic a cfp@cfp.cat.

Podeu consultar el programa de cursos del CFP per al primer semestre del 2017 següent enllaç: FR-DR-09Proposta formativa 1r. semestre 2017_v3