14 cursos i més de 600 hores de formació, a la programació del CFP per aquesta tardor

  • El centre programa una àmplia oferta formativa per a professionals o persones que vulguin treballar al sector industrial i del metall
  • Els primers cursos en començar són un d’autòmats programables i un de tecnologia de matrius i estampació

L’oferta formativa del Centre de Formació Pràctica per aquesta tardor inclou un total de 14 cursos que sumen més de 600 hores de formació. Entre aquests, n’hi ha de totalment subvencionats adreçats a persones que busquen feina, i d’altres d’especialització i reciclatge per a professionals en actiu. L’oferta del CFP és la més complerta del territori per al sector industrial i, molt especialment, per a empreses del metall.

Els primers cursos en començar són un d’autòmats programables, el dia 13 de setembre, un de tecnologia de matrius i estampació, el dia 18, i un d’interpretació de plànols, el dia 19. Tots aquests cursos són subvencionats. D’altra banda, el dia 25 començarà un curs de CNC Haas de 125 hores també subvencionat. Aquest curs forma part de l’oferta del CFP com a centre HTEC de Haas gràcies a l’aliança que el centre manté amb aquesta multinacional nordamericana i que l’han convertit en l’únic centre a Catalunya en oferir aquest tipus de formació.

La resta de cursos s’iniciaran al llarg dels mesos d’octubre i novembre i abracen àrees diverses com el disseny industrial, la soldadura, la gestió de projectes, la implantació de tècniques per a la millora dels processos i la qualitat a les indústries. Alguns d’aquests cursos s’ofereixen de manera personalitzada per a les empreses que ho demanin, el que permet ajustar dies i horaris segons la disponibilitat dels alumnes.

Per a més informació i inscripcions, es pot trucar al CFP al telèfon 93 875 72 79 o bé enviar un correu electrònic a cfp@cfp.cat