JORNADA GRATUÏTA SOBRE NOVETATS DE LA GESTIÓ DE RRHH: CANVIS, EFECTES I MESURES URGENTS RELATIUS ALS RD 6/2019 i RD 8/2019

La Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central, Feliu Consultors i i2T  organitzen, amb la col·laboració d’EKON i el Centre de Formació Pràctica, la jornada “Obligatorietat de les empreses en concepte de la gestió de RRHH: canvis, efectes i mesures urgents”, que es durà a terme el proper 25 d’abril, de 9 a 11 del matí, a la sala d’actes del Palau Firal.

Durant la jornada es revisaran les novetats laborals introduides pel Reial Decret 6/2019, de 1 de març, i el Reial Decret 8/2019, de 8 de març, relatives a l’ampliació progressiva del permís de paternitat, a la obligatorietat dels plans d’igualtat en les empreses, el registre salarial, les bonificacions a la contractació dels aturats de llarga durada i el registre de la jornada de treball.

També es realitzarà una demostració pràctica d’una aplicación per a la gestió del registre de la jornada de treball a través del Mòdul EKON Gestió del Temps.

Per més informació sobre el programa i les inscripcions, podeu contactar a l’adreça comunicació@feliuconsultors.com o a secretaria@pmcc.cat