Zoller Ibérica ha lliurat al Centre de Formació Pràctica una màquina Smile 400 CNC, que permet un perfecte ajustament, medició i gestió de les eines de manera ràpida i precisa. Aquesta nova màquina permetrà formar millor els nostres alumnes per tal que puguin aportar un plus de qualitat a la cadena de producció i contribuir a millorar la competitivitat de els empreses industrials gràcies a l’ús d’eines digitals.

L’espai de Zoller Ibérica al CFP es complementa amb el software de processament d’imatbes Pilot 3.0 i un cockpit amb TMS Tool Manager Solutions, amb el que s’aconsegueix un perfecta gestió i control de les eines. Un sistema modular hiperconnectat que, gràcies al seu sistema automatitzat, permet incrementar els cicles de producció de manera eficient, a la vegada que contribueix a reduir costos i parades de màquina.

El projecte de Zoller Ibérica al CFP es troba en una etapa inicial. Després del muntatge d’aquest dispositiu vertical, s’està procedint a formar els tutors del centre. Properament s’impulsarà, en col·laboració amb altres empreses adherides al CFP, un webinar especialitzat que permeti a les empreses de mecanitzat convertir la situació actual en una oportunitat real, adaptar-se a la nova tecnologia i sortir reforçades d’aquesta recessió econòmica.