El Centre de Formació Pràctica disposa de les últimes places per al curs de formació ocupacional de Muntatge i posada en marxa de bens d’equip i maquinària industrial, un curs totalment subvencionat que permet als alumnes que l’acabin obtenir un certificat de professionalitat de nivell 2. El curs ha començat aquest dilluns però durant tota la setmana hi ha marge per incorporar-hi nous alumnes. La formació té una durada de 630 hores, fins el 4 de juny del 2020, més 80 hores de pràctiques en empreses. Les persones que hi estiguin interessades cal que contactin el més aviat possible amb el CFP per telèfon, al 93 875 72 79, o per correu electrònic a cfp@cfp.cat.

D’altra banda, es mantenen obertes les inscripcions per al segon curs ocupacional d’aquesta temporada, que començarà el 13 de gener. Es tracta d’una nova edició del curs de Mecanització per arrencament de ferritja, de 550 hores i que s’impartirà fins el mes de maig del 2020 en horari de tardes. Tots dos cursos ofereixen una formació molt demanada per les empreses del territori i aconsegueixen uns índexs d’inserció laboral superiors al 80% entre els alumnes que els cursen.

A partir del mes de gener, el CFP també posarà a disposició de les empreses i professionals de la indústria una nova programació de cursos de formació continuada, d’una durada més curta i que s’adapten a les necessitats reals de les empreses de la Catalunya Central. En les properes setmanes es donarà a conèixer aquesta programació i s’obriran inscripcions per als diferents cursos.