Benvolgut associat i col·laborador,

En nom de la Junta Directiva, és una gran satisfacció poder-te convidar al nostre sopar anual amb motiu de la celebració de la FESTIVITAT DE SANT ELOI, que tindrà lloc el proper 28 de novembre de 2014 a les 20 hores, al saló Montserrat del Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages.

Com bé sabràs, en les dues últimes edicions hem renovat el format d’aquest esdeveniment, convertint-lo en una vetllada memorable i única. Junta i associats hem d’estar orgullosos de poder gaudir d’un acte com aquest, durant el qual es guardonarà a l’empresa Mecanitzats Gumer, S.L. per haver complert 50 anys des de la seva fundació. La vetllada també incorpora un vessant solidari amb l’objectiu de contribuir amb entitats del territori que vetllen pels més desafavorits.

Els principals eixos d’actuació del 2015 de la nostra patronal volem que siguin la Competitivitat, la Internacionalització i la Formació. És per això que en aquesta edició ens hem marcat com a objectiu mantenir la qualitat de l’esdeveniment i fins i tot fer un pas més en la seva originalitat. Per això comptarem de nou amb la Gina Tost i l’Agustí Sala com a presentadors de l’acte, als quals se’ls afegirà el famós inventor català Narcís Monturiol. A més, aquest any incorporarem la presència de destacats i il·lustres catalans amb vides apassionants que participaran activament de la nostra festa a fi que ens transmetin i ens inspirin a través de les seves experiències d’èxit, i d’aquí que aquest any el nostre lema sigui Rumb a l’Èxit.

El recapte solidari d’enguany anirà destinat als projectes de la Fundació Rosa Oriol, que lidera Sor Lucia Caram i que esperem pugui acompanyar-nos en aquest esdeveniment. També tornem a comptar amb patrocinadors que ens han ofert els seus premis per al recapte.

En pocs dies rebràs una invitació personal d’en Narcís Monturiol a la teva adreça.

Ja t’hem fet la reserva per tu i l’acompanyant. Per confirmar-la, agrairem que et posis en contacte, abans del dia 21 de novembre, amb la Secretaria de la Patronal, al correu electrònic cfp@cfp.cat, o per telèfon al 93 875 72 79; indicant els noms de les persones que hi assistiran per part de la teva empresa.

(El preu del sopar és de 45 € per persona).

 
Cordialment,

Xavier Perramon
President PMB