Les aules del CFP han acollit de nou les proves per obtenir els certificats oficials de Solidworks. Es tracta del segon cop que aquest examen s’ha fet al CFP, i en aquesta ocasió s’ha pogut fer tant presencial com on line.

Prèviament, el CFP ha impartit el curs de Solidworks, també en doble modalitat (presencial i on line), que ha estat seguit per 40 alumnes. D’aquests, 32 s’han presentat a l’examen oficial i 22 l’han superat satisfactòriament. Des d’aquí la nostra felicitació per a tots!

Recordem que els examens oficials de Solidworks permeten acreditar el coneixement d’aquest programa i obtenir un certificat que és reconegut per empreses de tot el món. Des de l’any passat el CFP és col·laborador oficial de Solidworks, el que permet que a les seves instal·lacions s’hi portin a terme tant els cursos de formació oficials com les proves per obtenir els certificats. Això suposa un important avantatge per als professionals del territori, que poden fer aquesta formació sense haver de desplaçar-se fora de la comarca.