El CFP llança una nova proposta formativa d’alt nivell pensada per incrementar la competitivitat de les empreses industrials del territori

 

       Es tracta de dos cursos que començaran el mes d’octubre gràcies a l’acord entre el CFP i Aurea Productiva, empresa especialitzada en formació i assessorament en l’àrea d’operacions de les empreses industrials

 

El Centre de Formació Pràctica llança aquest curs una nova proposta formativa amb dos cursos d’alt nivell enfocats a millorar la competitivitat de les empreses industrials del territori.  Aquesta nova aposta és fruit de l’acord entre el CFP i Aurea Productiva, una empresa especialitzada en la formació i l’assessorament en l’àrea d’operacions per a empreses industrials, i vol donar resposta a la necessitat d’una oferta de formació específica per al sector industrial del Bages en tècniques i metodologies de gestió que ajudin a incrementar la competitivitat d’aquestes empreses.

 

El primer curs porta per títol Projectes 2.0 i s’iniciarà el dia 6 d’octubre. Es tracta d’un curs on es parlarà de dues de les metodologies més utilitzades en la gestió de projectes, PMBOK i Agile, i on s’incidirà en la importància d’una bona gestió, ja que no arribar al mercat a temps o haver d’utilitzar més recursos que la competència per treure un producte al mercat poden ser factors decisius en la supervivència d’una empresa.

 

La segona proposta té l’objectiu de millorar la professionalització i la capacitat de lideratge dels responsables de taller, encarregats de producció o responsables d’equip. El Programa Líders s’iniciarà el 19 d’octubre de manera simultània a Manresa i a Vic i pretén que els participants aprenguin a gestionar equips i a liderar i responsabilitzar-se de la seva àrea de treball. Al llarg del curs, tots els alumnes elaboraran un pla de treball per a la seva àrea que hauran de presentar a la direcció de la seva empresa.

 

Els dos cursos s’impartiran a les instal·lacions del Centre de Formació Pràctica al Palau Firal de Manresa. Com a prèvia i presentació d’aquestes noves propostes, el dimecres 16 de setembre tindrà lloc la jornada gratuïta “Els 4 pilars de la competitivitat”, en què es començaran a introduir alguns dels conceptes que després es treballaran als cursos i, sobretot, es parlarà de la importància dur a terme una gestió professionalitzada i utilitzar les eines de gestió més adequades. Per a més informació dels cursos, es pot trucar al CFP al telèfon 93 875 72 79 o bé enviar un correu electrònic a cfp@cfp.cat.

 

CatPress, serveis de comunicació

93 872 14 22

comunicacio@catpress.cat