L’anglès és cada vegada més necessari en l’entorn laboral. Per aquest motiu, el CFP ha inclòs a la seva programació de cursos per aquesta tardor dues propostes formatives que tenen per objectiu capacitar els professionals per utilitzar l’anglès en el seu dia a dia a la feina. Aquests cursos, que són 100% subvencionats, estan oberts a professionals de qualsevol sector.

Anglès pràctic en l’entorn laboral

Per als usuaris amb un bon nivell d’anglès (B2 o C1), farem un curs que porta per títol “Useful English in working environments”. Es tracta d’un curs eminentment pràctic amb el que pretenem que els alumnes perdin la por a comunicar-se en anglès i guanyin fluïdesa i seguretat. Es treballarà el vocabulari, la comprensió, la pronunciació a partir de situacions reals com converses via Skype, reunions amb clients, comunicació via e-mail o viatges de feina.

Aquest curs té una durada de 40 hores i es farà els dimecres de 6 a 8 de la tarda entre el 9 d’octubre i l’11 de març. Teniu més informació en aquest enllaç.

Objectiu: adquirir els coneixements bàsics

Per als que tenen un nivell molt bàsic d’anglès i necessiten consolidar-lo, proposem el curs de nivell A2, una formació pensada per capacitar-los per utilitzar l’idioma de manera senzilla però adequada i eficaç. Els alumnes aprendran a comprendre, expressar-se i interactuar en anglès, tant parlat com escrit, a partir de situacions quotidianes. Aquest curs permetrà als alumnes que el facin presentar-se a les proves oficials per acreditar el nivell A2 Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

El curs d’anglès A2 es fa en dues edicions, de matí i de tarda, el que permet que cadascú esculli l’horari que millor s’adapta a les seves necessitats. Al matí es fa en dimarts i dijous, de 9.15 a 11.15, mentre que a la tarda és també els dimarts i els dijous però de 15 a 17 hores. En total, són 75 hores de formació que començarà el dia 15 d’octubre i acabarà el 3 de març. Per a més informació, podeu entrar en aquest enllaç.