El CFP explicarà les claus per millorar la competitivitat d’empreses industrials en una jornada gratuïta aquest dimecres

 

       Serà la prèvia dels dos cursos programats per aquesta tardor conjuntament amb el centre Àurea Productiva

       La jornada, que porta per títol “Els 4 pilars de la competitivitat”, començarà a les 9 del matí

 

El Centre de Formació Pràctica explicarà a les empreses industrials del territori quines eines tenen al seu abast per ser més competitives. Serà en una jornada gratuïta que tindrà lloc aquest dimecres, 16 de setembre, a partir de les 9 del matí a les instal·lacions del CFP al Palau Firal. El ponent serà Sergi Mussons, especialista en productivitat i soci consultor a Àurea Productiva, l’empresa osonenca amb la qual el CFP ha unit esforços per oferir nous cursos enfocats a millorar la competitivitat del teixit industrial del Bages.

 

La jornada porta per títol “Els 4 pilars de la competitivitat” i està especialment dedicada a empreses del sector industrial. Tindrà el format d’un taller interactiu en el qual s’exposaran quins són els passos crítics per a la professionalització d’una planta productiva. Els assistents podran comprovar quin grau de competitivitat té la seva empresa i conèixer les principals metodologies i tècniques que asseguren la competitivitat de les millors plantes productives de tot el món, per escollir la més adequada a la seva empresa.

 

El proper mes d’octubre començaran els dos cursos conjunts del CFP i Àurea Productiva en què s’aprofundirà sobre tot allò relacionat amb la productivitat industrial i les metodologies i tècniques més innovadores per aconseguir-la.

 

CatPress, serveis de comunicació

93 872 14 22

comunicacio@catpress.cat