Programa ACTIVA INDÚSTRIA 4.0:

IMPORTANT:AQUEST PLA DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL ÉS IMPRESCINDIBLE PERQUÈ LA TEVA EMPRESA PUGUI DEMANAR FUTURES SUBVENCIONS.

 

Programari Tècnic Tecnocim, líder en solucions tecnològiques, t’ofereix un servei d’assessorament especialitzat i personalitzat per a dur a terme la transformació digital en la teva empresa industrial, abraçant els principis de la Indústria 4.0.

 

Per a qui és aquest programa?

El Programa Activa Indústria 4.0 està dissenyat específicament per a pimes industrials, en el rang *CNAE 2009 des del 10 al 32. Les pimes es defineixen com a empreses amb menys de 250 treballadors i una facturació inferior a 50 milions de €

En què consisteix el Programa Activa Indústria 4.0?

És un programa de *mentorización empresarial pràctic que combina digitalització i innovació finançada, a través de Programari *Tècnic *Tecnocim, per a impulsar la transformació digital de les pimes industrials espanyoles. El programa consta de tres fases:

Diagnòstic de la situació i punt de partida: Analitzem la teva pime industrial per a comprendre el seu nivell de maduresa digital i el seu potencial de digitalització.

Pla de Transformació Digital: Elaborem un pla personalitzat de transformació digital per a la teva empresa, que inclou la definició d’accions, la quantificació i priorització d’oportunitats de digitalització, i la identificació de possibles solucions digitals per al teu negoci.

Acompanyament i Finançament: Et brindem recomanacions per a implementar la teva transformació digital i et guiem en les teves necessitats financeres i fonts de finançament.

Aquest assessorament es duu a terme mitjançant visites presencials i en línia, permetent una participació efectiva malgrat la ubicació geogràfica.

Com et beneficia el Programa Activa Indústria 4.0?

Obtindràs assessorament d’experts en digitalització i Indústria 4.0.
Coneixeràs el nivell de digitalització de la teva empresa i el seu potencial d’automatització de processos.
Incrementaràs la digitalització de la teva pime industrial.
Automatitzaràs el teu negoci.
Et tornaràs més àgil i modern.
Milloraràs la competitivitat de la teva empresa.
Potenciaràs les habilitats dels teus empleats.
Exploraràs oportunitats de finançament.

No perdis l’oportunitat d’aprofitar el Programa Activa Indústria 4.0 i portar la teva empresa al següent nivell de digitalització i innovació en la indústria.