El 22 de gener s’iniciarà el de muntatge i posada en marxa de béns d’equip i maquinària industrial

El Centre de Formació Pràctica ja té en marxa la nova oferta de formació subvencionada de cara al 2018, que té per objectiu formar perfils professionals amb molta demanda per part de les empreses industrials del territori. Aquest mes de desembre ha començat el curs de mecanització per arrencament de ferritja CNC amb una quinzena de participants i que es repetirà en dues edicions més amb diferents opcions horàries. La propera serà en horari de tarda i començarà el 5 de febrer, una proposta que vol donar resposta a la demanda de professionals que ja estan treballant però volen millorar la seva qualificació.

D’altra banda, el 22 de gener s’iniciarà el curs de muntatge i posada en marxa de béns d’equip i maquinària industrial, de 630 hores i 80 hores de pràctiques en empreses. Les inscripcions per aquest curs ja estan obertes i poden fer-se adreçant-se a les oficines del CFP al Palau Firal de Manresa, per telèfon al 93 875 72 79 o per correu electrònic a cfp@cfp.cat.

Falten professionals per treballar a la indústria
La programació de cursos del CFP per al 2018 s’ha dissenyat tenint en compte la demanda de les empreses del territori, ja que des del CFP es té constància que moltes empreses tenen dificultats per cobrir certs llocs de treball. L’índex d’inserció laboral de les persones que es formen al CFP se situa al voltant del 70% sis mesos després d’haver acabat els cursos. En alguns casos, hi ha alumnes que troben feina abans d’acabar la formació.

Servei de premsa:
CatPress, serveis de comunicació
93 872 14 22
comunicacio@catpress.cat