El Centre de Formació Pràctica ja té a punt un avançament de la nova programació de cursos que començaran a partir del proper mes de setembre. Es tracta d’una proposta  que suma més de 2.300 hores de formació gratuïta i especialitzada en diferents àmbits del sector industrial. Cada any, més de 1.000 alumnes es formen al CFP, un centre de referència per a les empreses i professionals de la indústria, així com per a aquelles persones que busquen reorientar la seva carrera dins d’aquest sector.

El nou programa formatiu està dividit en dos grans blocs: en primer lloc, la formació ocupacional, amb tres cursos de llarga durada pensats perquè persones en situació d’atur puguin adquirir els coneixements necessaris per trobar una feina a la indústria. Els cursos que es faran durant la nova temporada són els de CNC màquines especials, sector planxa; mecanització per arrencament de ferritja; i muntatge i posada en marxa de béns d’equip i maquinària industrial. Aquests cursos tenen una durada d’entre 480 i 730 hores i es fan de dilluns a divendres, en horari de matí o de tarda.

El segon bloc el composen diferents cursos d’especialització i reciclatge per a professionals que ja treballen al sector industrial. N’hi ha en els àmbits de la robòtica, la interpretació de plànols, la soldadura, la fabricació additiva, els automatismes industrials i també d’anglès adaptat a les necessitats del sector, entre d’altres. Aquests cursos tenen una durada més curta, entre 30 i 75 hores, i es fan un o dos dies a la setmana en diferents franges horàries.

La programació sencera pot consultar-se a l’apartat de cursos del web. Les inscripcions ja són obertes.