•       Brinco és un concepte nou i trencador, una solució híbrida entre una moto i una bicicleta de muntanya que obre un nou segment de mercat: la Moto-Bike

El Centre de Formació Pràctica és un dels proveïdors de Bultaco en el procés de fabricació de la Moto-Bike Brinco, un model a mig camí entre la moto i la bicicleta de muntanya. El coneixement i la tecnologia de què disposa el CFP per a la mecanització de peces per a la indústria de l’automoció l’han fet rebre aquest encàrrec, en el qual també participen altres tallers de la comarca, així com alumnes dels cursos de formació que s’imparteixen al centre.

Bultaco va llançar la prevenda online d’una exclusiva sèrie limitada de 175 unitats el desembre del 2014, que es va esgotar en tan sols sis mesos, superant totes les expectatives i obligant a la companyia a revisar les previsions de producció anual del model.

Sobre Bultaco

Bultaco és la llegendària marca de motocicletes fundada el 17 de maig del 1958 per Paco Bultó. Al llarg de la seva història ha comercialitzat models mítics com la Sherpa, Matador, Metralla o Frontera, aconseguint nombrosos campionats nacionals i internacionals de la mà de pilots històrics com Ángel Nieto, Jorge Martínez Aspar, Sammy Miller o Barry Sheene. La Bultaco del segle XXI torna amb una tecnologia molt avançada: sistema de propulsió elèctrica de desenvolupament propi, solucions de regeneració i acumulació d’energia per assolir una autonomia fins avui desconeguda, components d’alt nivell i ús de materials ultralleugers.

CatPress, serveis de comunicació

93 872 14 22

comunicacio@catpress.cat