El CFP i Avinent Group sumen forces per formar i retenir operaris de control numèric

 

  • Les dues entitats han signat un acord per col·laborar en els àmbits institucional, de docència i de recerca i transferència de coneixement

 

El Centre de Formació Pràctica i Avinent Group, empresa pionera en la Divisió Mèdica (Avinent) amb solucions dentals i líders mundials en la Divisió Industrial (Vilardell Purtí) per la fabricació de peces de decolletatge, han signat un acord de col·laboració que té com a principal objectiu formar i retenir talent en l’àmbit del control numèric. El conveni l’han signat el CEO d’Avinent Group, Albert Giralt, i la presidenta de la Fundació Lacetània, Sílvia Gratacòs.

 

L’acord contempla, entre altres, l’organització conjunta de jornades, la formació als professionals d’Avinent per part del CFP, les visites d’alumnes dels cursos del CFP a l’empresa i també un programa de pràctiques que permetrà que els alumnes del CFP puguin complementar la seva formació en una de les principals empreses del sector. En l’àmbit de la recerca i transferència de coneixement, es treballarà conjuntament per estimular les vocacions científico-tecnològiques i s’impulsaran projectes de recerca compartits entre les dues entitats.

 

Amb aquesta signatura, Avinent Group i el CFP volen fer visible el seu compromís amb la formació i l’ocupació de qualitat a la comarca, fomant els professionals del present i del futur i vetllant perquè es quedin al territori.