El CFP farà el dia 4 d’octubre les proves per obtenir certificats oficials de SOLIDWORKS

 

  • Els certificats acrediten el coneixement d’aquest programa de disseny assistit per ordinador i són reconeguts per empreses de tot el món

 

El Centre de Formació Pràctica ofereix la possibilitat d’obtenir certificats oficials de SOLIDWORKS, un programa de disseny assistit per ordinador molt utilitzat al sector industrial. Les proves per obtenir els certificats tindran lloc el proper 4 d’octubre a la seu del CFP, a Manresa. Durant els examens s’avaluarà l’experiència i els coneixements dels aspirants, que han de tenir un domini inicial del programa si volen obtenir el certificat bàsic, el CSWA – Academic. Les persones que ja disposin d’aquest certificat podran presentar-se a d’altres proves per demostrar el seu nivell d’especialització i obtenir d’altres títols oficials.

 

Les certificacions de SOLIDWORKS són reconegudes per empreses de tot el món i serveixen per acreditar el domini d’aquest programa. El Centre de Formació Pràctica és un centre oficial SOLIDWORKS i, a més de comptar amb una extensa oferta formativa en aquest àmbit, també permet que alumnes i no alumnes facin els examens oficials sense haver de moure’s de Manresa.

 

Fer la prova és gratuït però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a cfp@cfp.cat. Els alumnes que s’inscriguin podran, abans de fer l’examen, accedir a l’aplicació SOLIDWORKS Student Premium i a recursos de formació en línia i exàmens de pràctica. Un cop superada la prova, tindran accés a cursos on-line de SOLIDWORKS i a la samarreta oficial del programa.

 

SOLIDWORKS és un programa àmpliament utilitzat al sector industrial en els àmbits del disseny de peces i conjunts 3D, mecanismes i cinemàtica, anàlisi i simulació per elements finits, simulació de fluids, motlles d’injecció, sistemes elèctrics, mecanitzat per control numèric, fabricació additiva, disseny sostenible, visualització avançada i documentació tècnica.

Al CFP podràs fer qualsevol dels següents certificats:

Professional – SOLIDWORKS FULL exam (CSWP)

Associate – Additive Manufacturing (CSWA-AM)

Associate – Electrical (CSWA-E)

Associate – Simulation (CSWA-S)

Associate – Sustainability (CSWA-SD)

Professional – CAM (CSWP-CAM)

Professional – MBD (CSWP-MBD)

Professional – Simulation (CSWP-S)

Professional Advanced – Drawing Tools (CSWPA-DT)

Professional Advanced – Mold Making (CSWPA-MM)

Professional Advanced – Sheet Metal (CSWPA-SM)

Professional Advanced – Surfacing (CSWPA-SU)

Professional Advanced – Weldments (CSWPA-WD)