El CFP busca empreses per acollir en pràctiques els seus alumnes

 

  • Els alumnes han rebut formació per treballar en diferents àmbits de l’activitat industrial com el manteniment, la fabricació mecànica o el disseny de productes
  • Acollir un alumne en pràctiques suposa una bona oportunitat de conèixer un futur treballador sense cap cost per a l’empresa

 

El Centre de Formació Pràctica busca empreses industrials del territori per acollir en pràctiques els alumnes dels cursos ocupacionals que finalitzaran properament. Es tracta de cursos de l’àmbit de la mecanització per arrencament de ferritja, muntatge i posada en marxa de bens d’equip i maquinària industrial i disseny de productes de fabricació mecànica. Les estades de pràctiques en empreses tenen una durada que oscil·la entre les 40 i les 80 hores segons el curs i poden iniciar-se en el moment en què l’empresa i l’alumne considerin més adient.

 

Les pràctiques no tenen cap cost per a l’empresa i, en canvi, suposen l’oportunitat per conèixer un futur treballador en un sector amb una alta demanda de professionals. Els alumnes d’aquests cursos són persones desocupades i, per tant, amb disponibilitat per incorporar-se a un lloc de treball quan sigui necessari.

 

Tant el contingut dels cursos com la tipologia de la formació que s’ofereix al CFP es dissenya tenint en compte les necessitats reals de les empreses del territori. Per aquest motiu, es tracta d’una formació pensada per millorar les possibilitats de trobar feina de persones que es troben en situació d’atur i, d’altra banda, vol contribuir a millorar la competitivitat de les empreses posant a la seva disposició professionals qualificats.

 

Les empreses que estiguin interessades en acollir alumnes en pràctiques cal que es posin en contacte amb el CFP a cfp@cfp.cat o bé al telèfon 93 875 72 79.

 

Properament, el Centre de Formació Pràctica donarà a conèixer l’oferta formativa que oferirà a partir del mes de setembre, de cara al curs 2023-2024.