A principis de febrer començaran els cursos de muntatge i posada en marxa de béns d’equip i maquinària industrial i de disseny de productes de fabricació mecànica, tots dos subvencionats

       Les persones interessades cal que s’adrecin al Centre de Formació Pràctica per fer una prova de nivell

 

El Centre de Formació Pràctica selecciona alumnes per a dos cursos de formació ocupacional que començaran aquest mes de febrer. Es tracta d’un curs de muntatge i posada en marxa de béns d’equip i maquinària industrial, de 690 hores i que permetrà obtenir un certificat de professionalitat de nivell 2; i d’un altre curs de disseny de productes de fabricació mecànica, també de 690 hores, i que permetrà accedir a un certificat de professionalitat de nivell 3. En els dos casos es combina la formació teòrica i pràctica a les instal·lacions del CFP amb una estada de pràctiques en empreses de la comarca.

 

Els dos cursos són totalment subvencionats i s’adrecen principalment a persones en situació d’atur, tot i que també poden accedir-hi persones ocupades que vulguin millorar la seva qualificació professional. Els alumnes caldrà que prèviament superin una prova de nivell, per la qual cosa les persones interessades s’han de posar en contacte el més aviat possible amb el Centre de Formació Pràctica al telèfon 93 875 72 79 o bé al correu electrònic cfp@cfp.cat.

 

El contingut dels cursos s’ha dissenyat atenent a les necessitats actuals de les empreses industrials del Bages. El Centre de Formació Pràctica és especialista en la formació de professionals per al sector de la indústria i col·labora estretament amb les empreses del territori per tal de conèixer en tot moment les seves necessitats en matèria de formació.