• Hi ha donat a conèixer l’oferta formativa i els serveis avançats que ofereix a les empreses industrials
  • Ha compartit espai amb la Unió Patronal Metal·lúrgica, que agrupa les empreses del sector del metall de tot Catalunya

 

El Centre de Formació Pràctica ha participat a la fira Advanced Factories de Barcelona, el punt de trobada de la indústria més avançada i les tecnologies més innovadores per al sector industrial. El CFP hi ha participat conjuntament amb UPM, la Unió Patronal Metal·lúrgica, que agrupa les empreses del sector del metall de tot Catalunya.

 

A la fira, el centre ha donat a conèixer la formació especialitzada que ofereix als professionals del sector industrial, d’acord amb les necessitats de les empreses i adaptada a les últimes tendències del sector. També els serveis avançats que posa a l’abast de les empreses, com els de mecanització, disseny i enginyeria, metrologia i implementació de sistemes organitzatius com les 5S o el sistema Smed.

 

Representants del CFP i de la UPM van aprofitar la fira per assistir a les activitats de l’Industry 4.0 Congress, el congrés europeu més important sobre indústria avançada i digital. Al congrés s’ha parlat de temes com l’automatització i la robòtica, l’anàlisi de dades i els nous models de negoci, els nous processos de fabricació, la connectivitat i la simbiosi industrial i l’energia.