El Centre de Formació Pràctica ja té aprovats els cursos de formació ocupacional per a la temporada 2019-2020, que tindran per objectiu formar persones aturades per tal que puguin trobar feina al sector industrial del territori. Els cursos que han estat aprovats i que seran finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya són el de Mecanització per arrencament de ferritja, del qual se’n faran dues edicions, i el de Muntatge i posada en marxa de béns d’equip i maquinària industrial.

El primer curs que començarà, el proper mes d’octubre, serà el de mecanització, una formació que assoleix uns nivells molt alts d’inserció laboral entre els alumnes que el cursen, ja que es tracta d’un perfil professional molt sol·licitat per les empreses. Es tracta d’un curs de 550 hores totalment subvencionat que començarà el dia 18 d’octubre. Les persones que hi estiguin interessades poden adreçar-se al CFP al telèfon 93 875 72 79 i al correu electrònic cfp@cfp.cat.

Últimes places per al curs de CNC màquines especials planxa

El proper dilluns 30 de setembre començarà un curs de CNC màquines especials planxa, que s’ofereix dins del programa Ocupació a la Indústria Local que impulsen la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manresa i que també està finançat pel SOC. En aquests moments queden les últimes places lliures per a aquesta formació de 400 hores que permetrà als participants adquirir coneixements clau per treballar al sector industrial com interpretació de plànols, programació, mecanització o soldadura. Aquest curs també està totalment subvencionat i inclou 80 hores de pràctiques en empreses. Es fa en horari de dilluns a divendres, de 2/4 de 4 de la tarda a 9 del vespre.