• Es tracta d’unes formacions 100% orientades a trobar un lloc de treball a la indústria.

El Centre de Formació Pràctica començarà aquest mes de març nous cursos per a totes aquelles persones que vulguin aprendre un ofici i trobar feina al sector industrial. Els cursos formen en uns àmbits amb molta demanda de professionals per part de les empreses i solen tenir uns nivells molt elevats d’inserció laboral.

 

Un dels cursos que es farà és el de muntatge i posada en marxa de bens d’equip i maquinària industrial, una formació per a la qual no es requereixen coneixements previs i que està adreçada a persones de totes les edats, preferiblement en situació de desocupació. Són 630 hores de classes més 80 hores de pràctiques en empreses, amb una formació molt àmplia que permet treballar en empreses industrials de qualsevol sector.

 

Els altres cursos que es faran estan adreçats a persones menors de 30 anys, ja que s’inscriuen dins del programa de Garantia Juvenil. Són, concretament, un curs d’operari auxiliar en productes de fabricació mecànica, de 440 hores, i un altre d’operari en muntatge i posada en marxa de bens d’equip i maquinària industrial, de 460 hores. Aquests dos cursos es fan en col·laboració amb Ampans, el primer, i amb Pimec, el segon, i formen part de dos projectes per promoure l’ocupació juvenil.

 

A banda, la programació de cursos del  CFP per al mes de març es completa amb formacions especialitzades per als professionals en actiu de la indústria, en àmbits com les màquines CNC, les instal·lacions hidràuliques o la prevenció de riscos laborals i properament se’n programaran de nous en soldadura i altres especialitats.

 

Es pot consultar tots els cursos programats a www.cfp.cat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA