El Centre de Formació Pràctica i la Patronal Metal·lúrgica del Bages han arribat a un acord amb Presaba, empresa de prevenció i salut de Mútuacat, per assessorar les empreses del sector del metall en matèria de prevenció de riscos laborals. Una de les accions que es faran en el marc d’aquesta col·laboració serà una jornada adreçada a les empreses del sector en què se’ls explicaran els canvis que implica, en l’àmbit de la prevenció de riscos, l’aplicació del nou conveni del metall que va entrar en vigor l’1 de gener del 2017. La jornada es farà el dimarts 19 de juny, a les 6 de la tarda, al Centre de Formació Pràctica.

El nou conveni del metall obliga a què els treballadors de les empreses del sector facin formació específica en prevenció de riscos laborals. Aquesta normativa afecta tant els treballadors d’oficis com els directius i treballadors d’oficines. En 3 anys, la totalitat de la plantilla de les empreses del sector del metall hauran d’haver fet aquesta formació. A la jornada s’explicarà a quines empreses afecten aquests canvis, quines accions han de dur a terme per adaptar-s’hi i quins de quins terminis disposen.

Les persones que vulguin assistir-hi cal que s’inscriguin trucant al 93 875 72 79 o enviant un correu electrònic a cfp@cfp.cat.