• El centre i l’institut han estat destinataris d’una de les beques que la Fundació Gene Haas ha concedit a diferents centres educatius de Catalunya
  • Els diners es destinaran a pagar la matrícula d’alumnes que cursin estudis de control numèric

 El Centre de Formació Pràctica i l’Institut Lacetània de Manresa han rebut 30.000 euros de la Fundació Gene Haas per a la formació de professionals en l’àmbit del control numèric. Ambdues institucions, que treballen de manera coordinada, han estat destinatàries d’una de les beques Haas que la multinacional nord-americana ha concedit a diferents centres educatius catalans. Concretament, el CFP ha rebut 19.500 euros i l’Institut Lacetània 10.500, que es destinaran a les matrícules d’alumnes que cursin estudis de control numèric.

El Centre de Formació Pràctica va esdevenir el passat mes de setembre el primer Centre d’Educació Tècnica Haas (HTEC) del país, un projecte que el converteix en referent formatiu en l’àmbit de la fabricació mecànica. El CFP ha ampliat el seu equipament, dotant-se de la maquinària més avançada, fet que li permet oferir a les empreses del territori formació i serveis altament especialitzats en fabricació mecànica.

beca_institutProfessors i alumnes de l’INS Lacetània en el moment de rebre la beca

beca_CFPDirectius i professors del CFP i la Fundació Lacetània recollint el seu taló